Immo Abita

Immo Abita – Avenue des Cerisiers 95 à 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Tel: 02/726.89.75 – Website: voir le site – Stuur een e-mail naar dit agentschap

Openingsuren van Immo Abita

Informations complémentaires: Momenteel geen informatie beschikbaar

Logo niet beschikbaar !

Dit is uw bedrijf… stuur ons uw logo!

Klanten reviews & beoordelingen via Real Advice en/of Google*

*RealAdvice: Onderzoeksorganisatie voor de Belgische vastgoedsector
* Google Reviews: recensies en beoordelingen verzameld door Google
* Ofwel het gemiddelde van de twee bronnen, ofwel de een of de ander, ofwel geen van beide

SPECIALITEITEN:

Informatie niet beschikbaar

Verkoop en verhuur advertenties van Immo Abita

De panden te koop aangeboden door Immo Abita

Hier zijn de laatste verkoopaanbiedingen van het agentschap Immo Abita gepubliceerd op de websites van onze partners

Immo Abita heeft op dit moment geen panden te koop.

Alle vastgoed te koop in Sint-Lambrechts-Woluwe alle vastgoedmakelaars inbegrepen

De panden te huur aangeboden door Immo Abita

Hier zijn de laatste verhuuraanbiedingen van het agentschap Immo Abita gepubliceerd op de websites van onze partners

Immo Abita heeft op dit moment geen panden te huur.

Alle vastgoed te huur in Sint-Lambrechts-Woluwe alle vastgoedmakelaars inbegrepen

Voorstelling van Immo Abita

We hebben nog geen beschrijving ontvangen van Immo Abita

SPECIAAL AANBOD

Er zijn op dit moment geen speciale acties bij Immo Abita

Immo Abita's BIV-erkende makelaars

De makelaarslijst is in aanbouw, maar zodra deze klaar is, kunt u zien wie er achter Immo Abita zit. 

De laatste 10 klantenbeoordelingen via Real Advice en/en Google over Immo Abita

19/04/2024 via Google

Dank aan Abita voor haar steun bij het vinden van een appartement in Brussel! We werden vergezeld door Edgar, die zeer beschikbaar was en bereid om ons te helpen, en zich tot het uiterste inspande om beschikbaarheid voor bezoeken (en herbezoeken) te vinden. Met eenvoudige en snelle communicatie waardoor we snel vooruitgang konden boeken!

12/04/2024 via Google

Ik heb met Mathilde samengewerkt tijdens het hele proces voor mijn nieuwe appartement. Het was zo geweldig om haar aan mijn zijde te hebben. Ze was professioneel, reactief en stond altijd klaar om mij te helpen met een positieve instelling. Ik zou iedereen van harte aanbevelen om met haar samen te werken. Ik weet dat ik dat zal doen als ik weer moet verhuizen!

27/02/2024 via Google

Wij werden zeer goed geadviseerd door Mathilde. Ze reageerde altijd heel snel als we vragen hadden en beantwoordde deze heel duidelijk. De video waarin het pand werd gepresenteerd was echt een pluspunt om het appartement vóór het bezoek te zien. Alles was zeer goed georganiseerd. Wij zijn zeer tevreden en raden dit makelaarskantoor aan.

26/02/2024 via Google

Ik ben absoluut blij met mijn ervaring met Abita! Hun professionele en toegewijde team kon al mijn vragen en zorgen met opmerkelijke expertise beantwoorden. Dankzij hun diepgaande kennis van de vastgoedmarkt kon ik precies vinden wat ik zocht, en zelfs boven mijn verwachtingen. Hun klantenservice is onberispelijk, altijd beschikbaar en klaar om bij elke stap te helpen. Ik kan dit makelaarskantoor ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een positieve, probleemloze ervaring bij het kopen of verkopen van een woning.

30/01/2024 via Google

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van makelaarskantoor Abita. Maxim heeft ons geholpen bij het huren van onze studio in Brussel. Zijn professionaliteit, vriendelijkheid en toewijding zorgden ervoor dat het hele proces uitzonderlijk soepel verliep. Hij stond altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en hield ons gedurende het hele proces op de hoogte. Wij raden Maxim en het hele Abita-team aan aan iedereen die op zoek is naar professionele en betrouwbare vastgoeddiensten. Hartelijk dank, Maxim, voor je service!

23/10/2023 via Google

Wij zouden Mathilde en haar gezelschap ten zeerste aanbevelen. Als expats hier in België kwamen we nogal wat verhuurbedrijven tegen en ik kan eerlijk zeggen dat Mathilde de meest professionele en behulpzame van allemaal was. We hadden veel vragen en ze leidde ons geduldig door het proces en was erg snel met haar antwoorden. Absoluut een makelaarskantoor!

29/09/2023 via Google

Professionele aanpak voor de verhuur van u goed in Brussel (St-Lambrechts-Woluwe), snel verhuurd, goede contacten voor al de administratie zoals ("staat bij intrek", huurwaarborg, registreren huur enz). Zéér tevreden van de geleverde service, vriendelijkheid en advies (dat werd geleverd voor aanpassingen om sneller en beter te verhuren). Ik kan hen alleen maar aanraden!!

28/09/2023 via Google

Hartelijk dank aan het bureau, en in het bijzonder aan Quentin. Het team is ongelooflijk professioneel, responsief en deskundig. Ze namen echt de tijd om mijn behoeften te begrijpen en hielpen me bij het vinden van het perfecte huis. Ik raad hun diensten ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar makelaarskantoor 😊

27/09/2023 via Google

We werken al een aantal jaren samen met het Abita-bureau, voornamelijk met Quentin voor de verhuur van onze appartementen, hij is zeer professioneel, beleefd en altijd beschikbaar; hij luistert naar de behoeften van huurders en ondersteunt hen bij alle stappen die nodig zijn voor een goede installatie! Daarom zijn wij als eigenaren tevreden over het management en vooral ook over de vriendelijkheid ervan. De ontvangst bij het bureau is altijd hartelijk en het hele team is dynamisch. Dit is veruit het beste bureau waarmee wij hebben samengewerkt!

11/09/2023 via Google

Ik heb onlangs een appartement gehuurd bij Mathilde Tries en ik wil zeggen dat zij de beste makelaar is met wie ik heb samengewerkt. Ze is uiterst professioneel, betrouwbaar, responsief en vooral vriendelijk. Ik heb meer dan 3 maanden gezocht naar een appartement op de gekke Brusselse markt, en Mathilde was de eerste en enige makelaar die zo'n professionaliteit toonde – geduldig reageren op alle vragen die iedereen op de afspraken stelde, de tijd nemen om te reageren elke e-mail, ook aan de mensen die het appartement waarvoor ze zich hadden aangemeld niet hebben gekregen! Mathilde was zo vriendelijk om na meerdere sollicitaties contact met mij op te nemen en had binnen no-time een perfecte plek voor mij gevonden. Ze hielp me met al het papierwerk, en aangezien ik nieuw ben in België, hielp ze bij elke stap van het leaseproces, van het contract tot de verzekering, tot het verhuisproces, de wetten en rechten van huurders – alles. Ik zou altijd met haar samenwerken en haar aanbevelen aan vrienden of collega's die onroerend goed willen kopen/verkopen/huren. Mathilde, ik kan je niet genoeg bedanken!

02/12/2022 via RealAdvice

Service impeccable

24/11/2022 via RealAdvice

Trés bon service!

11/01/2022 via RealAdvice

Monsieur Vanderborght est très professionel et fait excellente travail de vendre le bien. Je suis très ravi car le bien a été vendu rapidement.

14/12/2021 via RealAdvice

Je travaille très régulièrement avec Immo Abita pour mettre en location des biens. Je dois avouer que cette agence est vraiment très efficace. Pour exemple, mes deux dernières locations se sont faites en mois de 48h. De plus si durant la location un problème se présente avec un locataire, l'agence est toujours là pour vous aider ou donner un conseil.

21/11/2021 via RealAdvice

Jusqu'à présent très impressioné par la rapidité de la prise en main du dossier.

15/10/2021 via RealAdvice

Tres actif, tres convivial, tarifs corrects.

13/05/2021 via RealAdvice

sans autres commentaires

16/04/2021 via RealAdvice

J’attends les visites avec impatience.

18/03/2021 via RealAdvice

Super agence à recommander 🙂

17/03/2021 via RealAdvice

J'avais déjà travaillé avec Monsieur Howard et n'ai pas hésité à le recontacter vu sa disponibilité, sa compétence et son professionnalisme, le tout dans la bonne humeur!

Bekijk alle beoordelingen op RealAdvice

Selectie van 5 vastgoedmakelaars dichtbij Immo Abita met zoekertjes

Boulevard de la Woluwe, 62/3 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
02/777.19.11 rent@latouretpetit.be
https://latouretpetit.be
Boulevard Brand Whitlock, 108 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
02/733.00.00 info@bathim.be
https://www.bathim.be
Avenue des Cerisiers, 212 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
02/736.67.92 info@expertissimmo.eu
https://expertissimmo.eu/fr/agence-immobiliere-woluwe-saint-lambert
Avenue du Roi Chevalier, 67 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
02/772.45.05 contact@grantproperties.be
https://www.grantproperties.be/
Rue Voot, 4 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
02/430.37.37 woluwe@trior.be
https://trior.be

Wilt u alle advertenties in Sint-Lambrechts-Woluwe zien? Bepaal uw criteria en vooruit!

Je hebt nog steeds 2 keuzes
#1.MIJN NEST

Ontvang nieuwe panden per e-mail op basis van uw zoekcriteria

#2.BELEGGEN

Vind de exclusieve lijst van vastgoedinvesteringen met een gegarandeerd rendement.