Immo Abita

Immo Abita – Avenue des Cerisiers 95 à 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Tel: 02/726.89.75 – Website: voir le site – Stuur een e-mail naar dit agentschap

Openingsuren van Immo Abita

Informations complémentaires: Momenteel geen informatie beschikbaar

Logo niet beschikbaar !

Dit is uw bedrijf… stuur ons uw logo!

Klanten reviews & beoordelingen via Real Advice en/of Google*

*RealAdvice: Onderzoeksorganisatie voor de Belgische vastgoedsector
* Google Reviews: recensies en beoordelingen verzameld door Google
* Ofwel het gemiddelde van de twee bronnen, ofwel de een of de ander, ofwel geen van beide

SPECIALITEITEN:

Informatie niet beschikbaar

Verkoop en verhuur advertenties van Immo Abita

De panden te koop aangeboden door Immo Abita

Hier zijn de laatste verkoopaanbiedingen van het agentschap Immo Abita gepubliceerd op de websites van onze partners

Immo Abita heeft op dit moment geen panden te koop.

Alle vastgoed te koop in Sint-Lambrechts-Woluwe alle vastgoedmakelaars inbegrepen

De panden te huur aangeboden door Immo Abita

Hier zijn de laatste verhuuraanbiedingen van het agentschap Immo Abita gepubliceerd op de websites van onze partners

Immo Abita heeft op dit moment geen panden te huur.

Alle vastgoed te huur in Sint-Lambrechts-Woluwe alle vastgoedmakelaars inbegrepen

Voorstelling van Immo Abita

We hebben nog geen beschrijving ontvangen van Immo Abita

SPECIAAL AANBOD

Er zijn op dit moment geen speciale acties bij Immo Abita

Immo Abita's BIV-erkende makelaars

De makelaarslijst is in aanbouw, maar zodra deze klaar is, kunt u zien wie er achter Immo Abita zit. 

De laatste 10 klantenbeoordelingen via Real Advice en/en Google over Immo Abita

29/09/2023 via Google

Professionele aanpak voor de verhuur van u goed in Brussel (St-Lambrechts-Woluwe), snel verhuurd, goede contacten voor al de administratie zoals ("staat bij intrek", huurwaarborg, registreren huur enz). Zéér tevreden van de geleverde service, vriendelijkheid en advies (dat werd geleverd voor aanpassingen om sneller en beter te verhuren). Ik kan hen alleen maar aanraden!!

28/09/2023 via Google

Hartelijk dank aan het bureau, en in het bijzonder aan Quentin. Het team is ongelooflijk professioneel, responsief en deskundig. Ze namen echt de tijd om mijn behoeften te begrijpen en hielpen me bij het vinden van het perfecte huis. Ik raad hun diensten ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar makelaarskantoor 😊

27/09/2023 via Google

We werken al een aantal jaren samen met het Abita-bureau, voornamelijk met Quentin voor de verhuur van onze appartementen, hij is zeer professioneel, beleefd en altijd beschikbaar; hij luistert naar de behoeften van huurders en ondersteunt hen bij alle stappen die nodig zijn voor een goede installatie! Daarom zijn wij als eigenaren tevreden over het management en vooral ook over de vriendelijkheid ervan. De ontvangst bij het bureau is altijd hartelijk en het hele team is dynamisch. Dit is veruit het beste bureau waarmee wij hebben samengewerkt!

11/09/2023 via Google

Ik heb onlangs een appartement gehuurd bij Mathilde Tries en ik wil zeggen dat zij de beste makelaar is met wie ik heb samengewerkt. Ze is uiterst professioneel, betrouwbaar, responsief en vooral vriendelijk. Ik heb meer dan 3 maanden gezocht naar een appartement op de gekke Brusselse markt, en Mathilde was de eerste en enige makelaar die zo'n professionaliteit toonde – geduldig reageren op alle vragen die iedereen op de afspraken stelde, de tijd nemen om te reageren elke e-mail, ook aan de mensen die het appartement waarvoor ze zich hadden aangemeld niet hebben gekregen! Mathilde was zo vriendelijk om na meerdere sollicitaties contact met mij op te nemen en had binnen no-time een perfecte plek voor mij gevonden. Ze hielp me met al het papierwerk, en aangezien ik nieuw ben in België, hielp ze bij elke stap van het leaseproces, van het contract tot de verzekering, tot het verhuisproces, de wetten en rechten van huurders – alles. Ik zou altijd met haar samenwerken en haar aanbevelen aan vrienden of collega's die onroerend goed willen kopen/verkopen/huren. Mathilde, ik kan je niet genoeg bedanken!

07/09/2023 via Google

Mijn ervaring met Abita is uiterst positief. Hun toegewijde team (waaronder mevrouw Tries) begeleidde mij bij elke stap van het aankoopproces en bood deskundig advies en een onberispelijke klantenservice. Ik kan dit makelaarskantoor dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die zijn of haar vastgoedprojecten wil realiseren.

10/08/2023 via Google

Topbureau! Abita heeft mij veel ondersteund in mijn vastgoedprocedures en heeft zeer snel resultaat weten te behalen. Het is een super dynamisch en zeer attent team. Je kunt ze vertrouwen met je ogen dicht!

03/07/2023 via Google

Professionele en kwalitatieve service! En dat droeg bij aan een begeleiding van begin tot eind! De agenten hebben aandacht voor hun klanten en stellen alles in het werk om zo goed mogelijk aan de vraag te voldoen en tegelijkertijd hun erfgoed te versterken! Ik raad dit bureau aan, vertrouw met je ogen dicht 👍🏻

03/07/2023 via Google

Mathilde doet haar werk heel goed! Ze is zeer professioneel en altijd vriendelijk en responsief! Ik kan haar echt aanbevelen als makelaar!

14/04/2023 via Google

Beste ervaring gehad met dit bureau. Vooral met Edgar, die erg behulpzaam en aardig was! Maakte het verhuurproces erg snel en gemakkelijk!

14/04/2023 via Google

Bij het huren van ons eerste appartement in Brussel hebben we al eerder ervaring opgedaan met het bureau Abita. Deze keer was M. Edgar zeer toegewijd om ons de beste appartementsmogelijkheid voor ons te bieden, zoals we hadden gevraagd. Er waren weinig uitdagingen in het proces, maar Mr. Edgar slaagde erin om ons op een zeer behendige manier te helpen er doorheen te navigeren, en vandaag genieten we van onze nieuwe residentie in Brussel.

02/12/2022 via RealAdvice

Service impeccable

24/11/2022 via RealAdvice

Trés bon service!

11/01/2022 via RealAdvice

Monsieur Vanderborght est très professionel et fait excellente travail de vendre le bien. Je suis très ravi car le bien a été vendu rapidement.

14/12/2021 via RealAdvice

Je travaille très régulièrement avec Immo Abita pour mettre en location des biens. Je dois avouer que cette agence est vraiment très efficace. Pour exemple, mes deux dernières locations se sont faites en mois de 48h. De plus si durant la location un problème se présente avec un locataire, l'agence est toujours là pour vous aider ou donner un conseil.

21/11/2021 via RealAdvice

Jusqu'à présent très impressioné par la rapidité de la prise en main du dossier.

15/10/2021 via RealAdvice

Tres actif, tres convivial, tarifs corrects.

13/05/2021 via RealAdvice

sans autres commentaires

16/04/2021 via RealAdvice

J’attends les visites avec impatience.

18/03/2021 via RealAdvice

Super agence à recommander 🙂

17/03/2021 via RealAdvice

J'avais déjà travaillé avec Monsieur Howard et n'ai pas hésité à le recontacter vu sa disponibilité, sa compétence et son professionnalisme, le tout dans la bonne humeur!

Bekijk alle beoordelingen op RealAdvice

Wilt u alle advertenties in Sint-Lambrechts-Woluwe zien? Bepaal uw criteria en vooruit!

Je hebt nog steeds 2 keuzes
#1.MIJN NEST

Ontvang nieuwe panden per e-mail op basis van uw zoekcriteria

#2.BELEGGEN

Vind de exclusieve lijst van vastgoedinvesteringen met een gegarandeerd rendement.