ATRIUM REAL ESTATE

ATRIUM REAL ESTATE – Rue du Tabellion 64 à 1050 Elsene

Tel: 02/536.13.40 – Website: voir le site – Stuur een e-mail naar dit agentschap

Openingsuren van ATRIUM REAL ESTATE

Informations complémentaires: Momenteel geen informatie beschikbaar

Logo niet beschikbaar !

Dit is uw bedrijf… stuur ons uw logo!

Klanten reviews & beoordelingen via Real Advice en/of Google*

*RealAdvice: Onderzoeksorganisatie voor de Belgische vastgoedsector
* Google Reviews: recensies en beoordelingen verzameld door Google
* Ofwel het gemiddelde van de twee bronnen, ofwel de een of de ander, ofwel geen van beide

SPECIALITEITEN:

Informatie niet beschikbaar

Verkoop en verhuur advertenties van ATRIUM REAL ESTATE

De panden te koop aangeboden door ATRIUM REAL ESTATE

Hier zijn de laatste verkoopaanbiedingen van het agentschap ATRIUM REAL ESTATE gepubliceerd op de websites van onze partners

ATRIUM REAL ESTATE heeft op dit moment geen panden te koop.

Alle vastgoed te koop in Elsene alle vastgoedmakelaars inbegrepen

De panden te huur aangeboden door ATRIUM REAL ESTATE

Hier zijn de laatste verhuuraanbiedingen van het agentschap ATRIUM REAL ESTATE gepubliceerd op de websites van onze partners

ATRIUM REAL ESTATE heeft op dit moment geen panden te huur.

Alle vastgoed te huur in Elsene alle vastgoedmakelaars inbegrepen

Voorstelling van ATRIUM REAL ESTATE

We hebben nog geen beschrijving ontvangen van ATRIUM REAL ESTATE

SPECIAAL AANBOD

Er zijn op dit moment geen speciale acties bij ATRIUM REAL ESTATE

ATRIUM REAL ESTATE's BIV-erkende makelaars

De makelaarslijst is in aanbouw, maar zodra deze klaar is, kunt u zien wie er achter ATRIUM REAL ESTATE zit. 

De laatste 10 klantenbeoordelingen via Real Advice en/en Google over ATRIUM REAL ESTATE

29/03/2023 via Google

Ik vond het goede dat ik wilde dankzij hen, echt heel bekwaam 👌🏼

29/03/2023 via Google

Ik heb dankzij hen de woning gevonden die ik wilde, echt heel bekwaam 👌🏼

29/03/2023 via Google

Ik raad dit bureau 5 sterren aan! De beheerder was persoonlijk betrokken en activeerde zijn hele netwerk van echte professionals om voor ons het ideale pand te vinden, de goudklomp die perfect aan onze verwachtingen voldoet, en dat alles in een recordtijd! Bedankt en ik kijk ernaar uit om weer met je om te gaan.

29/03/2023 via Google

Ik raad dit 5-sterrenbureau aan! De beheerder was er persoonlijk bij betrokken en activeerde zijn hele netwerk van echte professionals om voor ons in recordtijd het ideale pand te vinden, het goudklompje dat perfect aan onze verwachtingen voldoet! Bedankt en ik kijk ernaar uit om weer met u in contact te komen.

29/03/2023 via Google

Ik raad dit 5-sterrenbureau aan! De beheerder was er persoonlijk bij betrokken en activeerde zijn hele netwerk van echte professionals om voor ons in recordtijd het ideale pand te vinden, het pareltje dat perfect aan onze verwachtingen voldoet! Bedankt en ik kijk ernaar uit om weer met u in contact te komen.

25/03/2023 via Google

De zaakvoerder verdedigde persoonlijk een dossier voor huurders. Geen huur op tijd betaald. En nu achterstand. Vermijden.

25/03/2023 via Google

De manager verdedigde persoonlijk een zaak voor huurders. Geen huur op tijd betaald. En nu onbetaalde rekeningen. Vermijden.

04/03/2023 via Google

Als ik een negatieve ster kan geven, zou ik dat doen! Ik raad de inventarisservice van dit bureau niet aan. Huurders hebben mijn woning vernietigd achtergelaten, gordijnen gesloopt (4 stuks voor twee ramen), beschadigde jaloezieën (dit werd niet opgemerkt in het inventarisatierapport maar kwam ik na een grondige schoonmaakbeurt te weten en sprak met huurders een vergoeding af), ernstig beschadigde vloer. Zeer vuile toestand van koelkast en zelfs 4 messneden in de vriezer (dit werd weer door mijzelf ontdekt niet door de inventarisatiedienst). Er zijn veel andere schade die hier niet wordt beschreven… de inventarispersoon zei tegen mij dat uw appartement niet nieuw was en kan daarom alleen maar om meer schadevergoeding vragen. Maar mijn appartement was in een geweldige 'mint'-status zonder schade. Ik ben het ermee eens dat sommige te wijten zijn aan gebruik, zoals het verdwijnen van de vloer, versleten siliconen, die maken geen deel uit van mijn klachten, ook de slaapkamergordijnen zijn beschadigd, maar ik vervang ze zonder problemen. De opmerkingen en haast voor het rapport waren echter niet ok. Ik heb mijn flat te huur online geplaatst na twee weken renovatie. Dezelfde inventarispersoon schreef mij en bood zijn service aan! Hij herkende zelfs mijn flat niet. Ja, misschien voeg je 200 foto's toe aan je verslag, maar als je ze daarna niet bekijkt voor een gedetailleerde controle, wat heb je aan die foto's?!

04/03/2023 via Google

Als ik een negatieve ster kan geven, zou ik dat doen! Ik raad de inventarisservice van dit bureau niet aan. Huurders verlieten mijn woning in een vernielde staat, gesloopte gordijnen (4 stuks voor twee ramen), beschadigde zonwering (dit werd niet opgemerkt in het inventarisatierapport, maar ik kwam erachter na een grondige schoonmaakbeurt en kwam met huurders overeen voor compensatie), ernstig beschadigde vloer. Zeer vuile status van koelkast en zelfs 4 messneden in de vriezer (dit werd opnieuw ontdekt door mijzelf en niet door de inventarisatiedienst). Er zijn nog veel meer schades die hier niet worden beschreven… de inventarisatiemedewerker zei tegen mij dat uw appartement niet nieuw was en daarom alleen maar om meer compensatie kan vragen. Maar mijn appartement bevond zich in een uitstekende ‘nieuwstaat’-status zonder schade. Ik ben het ermee eens dat sommige te wijten zijn aan gebruik, zoals het verdwijnen van de vloer, versleten siliconen, deze maken geen deel uit van mijn klachten, ook de slaapkamergordijnen zijn beschadigd, maar ik vervang ze zonder problemen. De opmerkingen en de haast voor het rapport waren echter niet oké. Ik heb mijn flat te huur opnieuw online gezet na een renovatie van twee weken. Dezelfde inventarisatiepersoon schreef mij en bood zijn service aan! Hij herkende mijn appartement zelfs niet. Ja, misschien voeg je 200 foto's toe aan je rapport, maar als je ze achteraf niet bekijkt voor een gedetailleerde controle, wat voor nut hebben die foto's dan?!

31/01/2023 via Google

Selectie van 5 vastgoedmakelaars dichtbij ATRIUM REAL ESTATE met zoekertjes

Place Brugmann, 11 1050 Elsene
02/346.33.55 lecobel@lecobel.be
https://www.lecobel-vaneau.be
Rue Defacqz, 40 1050 Elsene
02/533.40.40 info@oralis.be
https://www.oralis.be/
Avenue Louise, 231 1050 Elsene
02/420.65.01 info@fierceimmo.com
https://fierceimmo.com/
Waterloosesteenweg, 631 1050 Elsene
02/344.44.22 brussel-zuid@dewaele.com
https://www.dewaele.com/
Place du Chatelain, 35 1050 Elsene
02/535.98.98 visites@immochatelain.be
http://www.era.be

Wilt u alle advertenties in Elsene zien? Bepaal uw criteria en vooruit!

Je hebt nog steeds 2 keuzes
#1.MIJN NEST

Ontvang nieuwe panden per e-mail op basis van uw zoekcriteria

#2.BELEGGEN

Vind de exclusieve lijst van vastgoedinvesteringen met een gegarandeerd rendement.