ADHOC IMMO

ADHOC IMMO – Avenue de la Brabançonne 1 à 1000 Brussel

Tel: 02/280.69.40 – Website: voir le site – Stuur een e-mail naar dit agentschap

Openingsuren van ADHOC IMMO

Informations complémentaires: Momenteel geen informatie beschikbaar

Logo niet beschikbaar !

Dit is uw bedrijf… stuur ons uw logo!

Klanten reviews & beoordelingen via Real Advice en/of Google*

*RealAdvice: Onderzoeksorganisatie voor de Belgische vastgoedsector
* Google Reviews: recensies en beoordelingen verzameld door Google
* Ofwel het gemiddelde van de twee bronnen, ofwel de een of de ander, ofwel geen van beide

SPECIALITEITEN:

Informatie niet beschikbaar

Verkoop en verhuur advertenties van ADHOC IMMO

De panden te koop aangeboden door ADHOC IMMO

Hier zijn de laatste verkoopaanbiedingen van het agentschap ADHOC IMMO gepubliceerd op de websites van onze partners

ADHOC IMMO heeft op dit moment geen panden te koop.

Alle vastgoed te koop in Brussel alle vastgoedmakelaars inbegrepen

De panden te huur aangeboden door ADHOC IMMO

Hier zijn de laatste verhuuraanbiedingen van het agentschap ADHOC IMMO gepubliceerd op de websites van onze partners

ADHOC IMMO heeft op dit moment geen panden te huur.

Alle vastgoed te huur in Brussel alle vastgoedmakelaars inbegrepen

Voorstelling van ADHOC IMMO

We hebben nog geen beschrijving ontvangen van ADHOC IMMO

SPECIAAL AANBOD

Er zijn op dit moment geen speciale acties bij ADHOC IMMO

ADHOC IMMO's BIV-erkende makelaars

De makelaarslijst is in aanbouw, maar zodra deze klaar is, kunt u zien wie er achter ADHOC IMMO zit. 

De laatste 10 klantenbeoordelingen via Real Advice en/en Google over ADHOC IMMO

13/08/2022 via Google

Als ik een lagere score zou kunnen geven, zou ik dat doen. Ik huurde een appartement dat na een paar maanden onbewoonbaar werd. Vochtigheid / rotvlekken begonnen overal te verschijnen ondanks het feit dat de ramen elke dag een paar uur openstonden (zelfs in de winter, wat me uiteindelijk 700 euro meer kostte op mijn verbruiksrekening). De vochtigheid was daar omdat ze weigerden het appartement correct te isoleren. conclusie: onmogelijk om de vochtigheid te vermijden die de muren aan het rotten was. Ik heb ze op de hoogte gebracht van het probleem en ze vertelden me dat dit niet iets is dat ze kunnen oplossen. Dus we hebben afgesproken dat ik zou verhuizen, maar nu willen ze mijn aanbetaling niet terugbetalen, omdat ze beweren dat ik de reparaties moet betalen om het appartement bewoonbaar te maken voor de volgende huurder? Ondanks dat ze het probleem erkennen, willen ze dat hun huurders betalen voor problemen die al bestonden voordat ik er kwam wonen. OOK: In hetzelfde gebouw (Rue François Roffiaen 1, 1050 Elsene) hebben ze het water van een oude dame afgesneden en ze vragen een andere oudere dame (90+) om hun conciërgewerk te doen. Ze zullen geen brievenbussen installeren en in plaats daarvan vragen ze een gepensioneerde oude man om de post te sorteren en te verdelen onder de andere huurders. Ze zijn bezig met het misbruiken van mensen voor hun eigen hebzucht en hebben geen respect voor hun huurders of de regels die van kracht zijn om hen te beschermen. Huur voor uw eigen bestwil niet bij hen.

07/03/2022 via Google

EEN EEUWIGHEID OM ONS EIGEN GELD TE HERSTELLEN! Zo omschrijf ik mijn ervaring met dit bureau. Na het huis waarin we woonden te hebben gehuurd en zeer goed onderhouden, betaalden mijn huisgenoten en ik de kleine huurwaarborg die van ons werd gevraagd om de schade te herstellen. Er volgden enkele maanden van felle onderhandelingen en het inschakelen van advocaten om dit geld dat van ons is eindelijk terug te krijgen. Een dikke merci aan mijn huisgenoten die hiervoor gestreden hebben, anders hadden we onze twee maanden huur waarschijnlijk nooit meer gezien!!!

07/03/2022 via Google

Als huurder kom ik uit enkele maanden van onderhandelingen en kombuizen om mijn huurgarantie terug te krijgen. Als het gaat om het vragen om geld, is het bureau erg reactief, maar om terug te geven wat verschuldigd is, reageert niemand. Achter een valse bonhomie verbergt in werkelijkheid een ongeorganiseerd en totaal incompetent bureau. Als je erover denkt om van hen te huren, ren dan weg! (dit is in ieder geval het advies dat ik graag had gekregen voordat ik bij adhocimmo tekende).

07/03/2022 via Google

Als huurder kom ik uit een aantal maanden van onderhandelingen en galeien om mijn huurgarantie terug te krijgen. Als het gaat om het vragen om geld, is het bureau zeer reactief, maar om terug te betalen wat verschuldigd is, reageert niemand. Achter een valse bonhomie gaat in werkelijkheid een ongeorganiseerd en totaal incompetent bureau schuil. Als je erover denkt om bij hen te huren, ren dan weg! (dit is in ieder geval het advies dat ik graag had gekregen voordat ik bij adhocimmo tekende).

12/11/2021 via Google

Super bureau op mensenmaat met mensen die naar hun klanten luisteren, top. Ze hebben me opgenomen in hun team en ik ben verheugd om daar te werken en jou te verwelkomen!

12/11/2021 via Google

Super bureau op mensenmaat met mensen die naar hun klanten luisteren, top. Ze accepteerden mij in hun team en ik ben verheugd om daar te werken en je te verwelkomen!

28/10/2021 via Google

Ik ben zo vrij om dit afschuwelijke en catastrofale agentschap op de hoogte te stellen. In reactie op mijn eerdere opmerking (hieronder) antwoordde het bureau door te zeggen dat er instanties zijn die hun vak beheersen en dat als we ons aan hen zouden onderwerpen, we zouden zien dat ze geweldig werk doen. . Waarop ik reageer en herhaal, dat je verachtelijk tegen me was, dat ik nooit zo werd behandeld, je sloot me op in een kamer en dwong me een papier te ondertekenen om te zeggen dat het bureau niets had om zich voor te schamen, terwijl de eigenaar zelf Ik had al eerder gesproken met de problemen, bijvoorbeeld het feit dat je een fout had gemaakt door te zeggen dat er van tevoren een wasmachine in de badkamer was, toen je de advertentie veranderde en dat niet wilde toegeven, of stel me een machine in zoals gepland. En gelukkig grepen de eigenaren in en betaalden hun geliefde. Ik kan de mails en de banden van jullie uitwisselingen, leugens en manipulaties uitleggen en kopiëren, maar dat hoef ik niet te doen. Ja, gelukkig met dat alles, ik had het appartement ja, het is nog steeds de minimale vakbond die je hoort te doen, het is je werk. Wacht daarvoor niet op bloemen. Aan de andere kant is het leren omgaan met mensen met respect, waardigheid en vriendelijkheid verre van je sterkste punt en bovenal ben je ongezonde boosaardigheid. Dus ja, ik raad dit bureau niet aan, en iedereen die meer wil weten, zal ze graag meer vertellen. Wees dankbaar dat ik dit alleen hier heb geschreven, want het is inderdaad tijd, en ik heb er niets mee te maken. Ga je gang, echt!!!!!! Verschrikkelijk bureau, als je de kans krijgt, ren weg! Ze zijn verschrikkelijk, niet respectvol, niet professioneel, agressief, bedriegers, manipulatoren en dieven.

28/10/2021 via Google

Ik sta mezelf toe een mening te geven over deze afschuwelijke en catastrofale instantie. In reactie op mijn eerdere opmerking (hieronder) reageerde het bureau door te zeggen dat er controle-instanties zijn voor hun beroep en dat als we ons aan hen zouden onderwerpen, we zouden zien dat ze het geweldig doen. . Waarop ik reageer en herhaal dat je gemeen tegen me was, ik ben nooit zo behandeld, je sloot me op in een kamer en dwong me een papier te ondertekenen om te zeggen dat het bureau zichzelf niets te verwijten had, terwijl de eigenaar die ik had eerder gesproken instemde met de problemen, zoals dat u zich vergiste door te zeggen dat er van tevoren een wasmachine in de badkamer was, daarna veranderde u de advertentie en wilde u dat niet toegeven, of een machine voor mij instellen als gepland. En gelukkig grepen de eigenaren in en betaalden ze van hun geliefde. Ik kan de e-mails en opnames van uw uitwisselingen, leugens en manipulatie uitleggen en kopiëren, maar dat is niet alles wat ik moet doen. Ja, gelukkig met dat alles, ik heb het appartement, ja, het is nog steeds het absolute minimum dat je moet doen, het is jouw werk. Verwacht daar geen bloemen voor. Aan de andere kant is het leren omgaan met mensen met respect, waardigheid en vriendelijkheid verre van je sterkste kant en bovenal ben je ongezond ondeugend. Dus ja, ik raad dit bureau niet aan, en iedereen die meer wil weten, zal ze graag meer vertellen. Wees dankbaar dat ik dat alleen hier heb geschreven, want het is inderdaad tijd, en ik heb niet alleen dat te doen. Ga je gang, echt !!!!!! Vreselijk bureau, als je de kans krijgt, ren weg! Ze zijn verschrikkelijk, niet respectvol, niet professioneel, agressief, bedriegers, manipulatoren en dieven.

05/10/2021 via Google

De communicatie werkt erg slecht. Ik moet weken of maanden wachten op een antwoord op de e-mail…

08/09/2021 via Google

Deze zaak is zeker een bezoek waard! Het hele team is superprofessioneel, een kleine familiekant die hen sympathiek maakt, voegt daar nog een grote menselijkheid aan toe, zorg voor goed werk en verder kijken dan verwacht. Altijd zeer responsief en hyper beschikbaar, want als je te horen krijgt dat ik je terug bel, doen ze het snel. Ze zijn erg aardig en vriendelijk, met de ervaring van verschillende bureaus, kan ik zeggen dat deze veruit de beste is in elk opzicht !! Ik raad dit bureau ten zeerste aan

Selectie van 5 vastgoedmakelaars dichtbij ADHOC IMMO met zoekertjes

Rue de Laeken, 91 1000 Brussel
02/219.19.55 info@espaceimmobrussels.be
https://www.espaceimmobrussels.be
Rue des Sablons, 19 1000 Brussel
02/256.07.77 sablon@engelvoelkers.com
https://www.engelvoelkers.com/
Boulevard Baudouin, 14-15 1000 Brussel
02/880.68.68 info@haussmannproperties.com
https://www.haussmannproperties.com/
Rue Archimède, 17 1000 Brussel
02/705.07.00 profidi@era.be
https://www.era.be
Sint-Gisleinsstraat, 53 1000 Brussel
02/511.00.52 info@5thcorner.be
http://www.5thcorner.be