ADHOC IMMO

ADHOC IMMO – Avenue de la Brabançonne 1 à 1000 Brussel

Tel: 02/280.69.40 – Website: voir le site – Stuur een e-mail naar dit agentschap

Openingsuren van ADHOC IMMO

Informations complémentaires: Momenteel geen informatie beschikbaar

Logo niet beschikbaar !

Dit is uw bedrijf… stuur ons uw logo!

Klanten reviews & beoordelingen via Real Advice en/of Google*

*RealAdvice: Onderzoeksorganisatie voor de Belgische vastgoedsector
* Google Reviews: recensies en beoordelingen verzameld door Google
* Ofwel het gemiddelde van de twee bronnen, ofwel de een of de ander, ofwel geen van beide

SPECIALITEITEN:

Informatie niet beschikbaar

Verkoop en verhuur advertenties van ADHOC IMMO

De panden te koop aangeboden door ADHOC IMMO

Hier zijn de laatste verkoopaanbiedingen van het agentschap ADHOC IMMO gepubliceerd op de websites van onze partners

ADHOC IMMO heeft op dit moment geen panden te koop.

Alle vastgoed te koop in Brussel alle vastgoedmakelaars inbegrepen

De panden te huur aangeboden door ADHOC IMMO

Hier zijn de laatste verhuuraanbiedingen van het agentschap ADHOC IMMO gepubliceerd op de websites van onze partners

ADHOC IMMO heeft op dit moment geen panden te huur.

Alle vastgoed te huur in Brussel alle vastgoedmakelaars inbegrepen

Voorstelling van ADHOC IMMO

We hebben nog geen beschrijving ontvangen van ADHOC IMMO

SPECIAAL AANBOD

Er zijn op dit moment geen speciale acties bij ADHOC IMMO

ADHOC IMMO's BIV-erkende makelaars

De makelaarslijst is in aanbouw, maar zodra deze klaar is, kunt u zien wie er achter ADHOC IMMO zit. 

De laatste 10 klantenbeoordelingen via Real Advice en/en Google over ADHOC IMMO

20/03/2023 via Google

Vreselijk, meest onprofessioneel bedrijf waar ik ooit mee te maken heb gehad: REN WEG. Het duurde 2 jaar om mijn aanbetaling terug te krijgen, het was nog steeds gebaseerd op schattingen en niet op werkelijke appartementskosten, état de lieux de sortie zei dat alles in orde was, maar rekende me nog steeds 700 euro aan voor het vervangen van de vloer. Hun expert voor état de lieux was duidelijk bevooroordeeld voor hen en ze weigerden een andere te gebruiken, het plafond in de badkamer was beschadigd door water en ze hebben het nooit in twee jaar gerepareerd (ondanks dat ze hadden gezegd dat ze het zouden repareren voordat we het gaan huren…). Zeer stressvolle twee jaar, ze antwoordden niet of ze zeiden dat ze het te druk hadden (om hun werk eigenlijk te doen). Ik herhaal wegrennen. De naam is veranderd in "Contigo", maar de zeer onprofessionele mensen met wie ik contact heb gehad, werken daar nog steeds, dus doe jezelf een plezier en RUN WEG!

13/08/2022 via Google

Als ik een lagere score zou kunnen geven, zou ik dat doen. Ik huurde een appartement dat na een paar maanden onbewoonbaar werd. Vochtigheid / rotvlekken begonnen overal te verschijnen ondanks het feit dat de ramen elke dag een paar uur openstonden (zelfs in de winter, wat me uiteindelijk 700 euro meer kostte op mijn verbruiksrekening). De vochtigheid was daar omdat ze weigerden het appartement correct te isoleren. conclusie: onmogelijk om de vochtigheid te vermijden die de muren aan het rotten was. Ik heb ze op de hoogte gebracht van het probleem en ze vertelden me dat dit niet iets is dat ze kunnen oplossen. Dus we hebben afgesproken dat ik zou verhuizen, maar nu willen ze mijn aanbetaling niet terugbetalen, omdat ze beweren dat ik de reparaties moet betalen om het appartement bewoonbaar te maken voor de volgende huurder? Ondanks dat ze het probleem erkennen, willen ze dat hun huurders betalen voor problemen die al bestonden voordat ik er kwam wonen. OOK: In hetzelfde gebouw (Rue François Roffiaen 1, 1050 Elsene) hebben ze het water van een oude dame afgesneden en ze vragen een andere oudere dame (90+) om hun conciërgewerk te doen. Ze zullen geen brievenbussen installeren en in plaats daarvan vragen ze een gepensioneerde oude man om de post te sorteren en te verdelen onder de andere huurders. Ze zijn bezig met het misbruiken van mensen voor hun eigen hebzucht en hebben geen respect voor hun huurders of de regels die van kracht zijn om hen te beschermen. Huur voor uw eigen bestwil niet bij hen.

13/08/2022 via Google

Als ik een lagere score zou kunnen geven, zou ik dat doen. Ik huurde een appartement dat na een paar maanden onbewoonbaar werd. Vochtigheid / rotvlekken begonnen overal te verschijnen, ondanks het feit dat de ramen elke dag een paar uur openstonden (zelfs in de winter, wat me uiteindelijk 700 euro meer op mijn verbruiksrekening kostte). De luchtvochtigheid was er omdat ze weigerden het appartement correct te isoleren. conclusie: onmogelijk om de vochtigheid te vermijden die de muren aan het rotten was. Ik heb ze op de hoogte gesteld van het probleem en ze vertelden me dat dit niet iets is dat ze kunnen oplossen. Dus we kwamen overeen dat ik zou verhuizen, maar nu willen ze mijn aanbetaling niet terugbetalen en beweren dat ik de reparaties moet betalen om het appartement bewoonbaar te maken voor de volgende huurder? Ondanks dat ze het probleem erkennen, willen ze dat hun huurders betalen voor problemen die al bestonden voordat ik er introk. OOK: In hetzelfde gebouw (François Roffiaenstraat 1, 1050 Elsene) hebben ze het water van een oude dame afgesneden en vragen ze een andere oudere dame (90+) om hun conciërgewerk te doen. Ze installeren geen mailboxen en vragen in plaats daarvan een gepensioneerde oude man om de post te sorteren en te verdelen onder de andere huurders. Ze maken misbruik van mensen voor hun eigen hebzucht en hebben geen respect voor hun huurders of de regelgeving die van kracht is om hen te beschermen. Huur voor uw eigen bestwil niet bij hen.

07/03/2022 via Google

EEN EEUWIGHEID OM ONS EIGEN GELD TE HERSTELLEN! Zo omschrijf ik mijn ervaring met dit bureau. Na het huis waarin we woonden te hebben gehuurd en zeer goed onderhouden, betaalden mijn huisgenoten en ik de kleine huurwaarborg die van ons werd gevraagd om de schade te herstellen. Er volgden enkele maanden van felle onderhandelingen en het inschakelen van advocaten om dit geld dat van ons is eindelijk terug te krijgen. Een dikke merci aan mijn huisgenoten die hiervoor gestreden hebben, anders hadden we onze twee maanden huur waarschijnlijk nooit meer gezien!!!

07/03/2022 via Google

EEN EEUW OM ONS EIGEN GELD TE KRIJGEN! Dit is hoe ik mijn ervaring met dit bureau omschrijf. Nadat we het huis waarin we woonden hadden gehuurd en zeer goed hadden onderhouden, betaalden mijn huisgenoten en ik de kleine huurwaarborg die van ons werd gevraagd om de schade te herstellen. Er volgden enkele maanden van felle onderhandelingen en betrokken advocaten om dit geld, dat van ons is, eindelijk te kunnen terugkrijgen. Een dikke merci aan mijn huisgenoten die hiervoor gevochten hebben, anders hadden we onze twee maanden huur waarschijnlijk nooit meer gezien!!!

07/03/2022 via Google

Als huurder kom ik uit enkele maanden van onderhandelingen en kombuizen om mijn huurgarantie terug te krijgen. Als het gaat om het vragen om geld, is het bureau erg reactief, maar om terug te geven wat verschuldigd is, reageert niemand. Achter een valse bonhomie verbergt in werkelijkheid een ongeorganiseerd en totaal incompetent bureau. Als je erover denkt om van hen te huren, ren dan weg! (dit is in ieder geval het advies dat ik graag had gekregen voordat ik bij adhocimmo tekende).

07/03/2022 via Google

Als huurder kom ik uit een aantal maanden van onderhandelingen en galeien om mijn huurgarantie terug te krijgen. Als het gaat om het vragen om geld, is het bureau zeer reactief, maar om terug te betalen wat verschuldigd is, reageert niemand. Achter een valse bonhomie gaat in werkelijkheid een ongeorganiseerd en totaal incompetent bureau schuil. Als je erover denkt om bij hen te huren, ren dan weg! (dit is in ieder geval het advies dat ik graag had gekregen voordat ik bij adhocimmo tekende).

12/11/2021 via Google

Super bureau op mensenmaat met mensen die naar hun klanten luisteren, top. Ze hebben me opgenomen in hun team en ik ben verheugd om daar te werken en jou te verwelkomen!

12/11/2021 via Google

Super bureau op mensenmaat met mensen die naar hun klanten luisteren, top. Ze accepteerden mij in hun team en ik ben verheugd om daar te werken en je te verwelkomen!

28/10/2021 via Google

Ik ben zo vrij om dit afschuwelijke en catastrofale agentschap op de hoogte te stellen. In reactie op mijn eerdere opmerking (hieronder) antwoordde het bureau door te zeggen dat er instanties zijn die hun vak beheersen en dat als we ons aan hen zouden onderwerpen, we zouden zien dat ze geweldig werk doen. . Waarop ik reageer en herhaal, dat je verachtelijk tegen me was, dat ik nooit zo werd behandeld, je sloot me op in een kamer en dwong me een papier te ondertekenen om te zeggen dat het bureau niets had om zich voor te schamen, terwijl de eigenaar zelf Ik had al eerder gesproken met de problemen, bijvoorbeeld het feit dat je een fout had gemaakt door te zeggen dat er van tevoren een wasmachine in de badkamer was, toen je de advertentie veranderde en dat niet wilde toegeven, of stel me een machine in zoals gepland. En gelukkig grepen de eigenaren in en betaalden hun geliefde. Ik kan de mails en de banden van jullie uitwisselingen, leugens en manipulaties uitleggen en kopiëren, maar dat hoef ik niet te doen. Ja, gelukkig met dat alles, ik had het appartement ja, het is nog steeds de minimale vakbond die je hoort te doen, het is je werk. Wacht daarvoor niet op bloemen. Aan de andere kant is het leren omgaan met mensen met respect, waardigheid en vriendelijkheid verre van je sterkste punt en bovenal ben je ongezonde boosaardigheid. Dus ja, ik raad dit bureau niet aan, en iedereen die meer wil weten, zal ze graag meer vertellen. Wees dankbaar dat ik dit alleen hier heb geschreven, want het is inderdaad tijd, en ik heb er niets mee te maken. Ga je gang, echt!!!!!! Verschrikkelijk bureau, als je de kans krijgt, ren weg! Ze zijn verschrikkelijk, niet respectvol, niet professioneel, agressief, bedriegers, manipulatoren en dieven.

Selectie van 5 vastgoedmakelaars dichtbij ADHOC IMMO met zoekertjes

Rue de Laeken, 91 1000 Brussel
02/219.19.55 info@espaceimmobrussels.be
https://www.espaceimmobrussels.be
Boulevard Baudouin, 14-15 1000 Brussel
02/880.68.68 info@haussmannproperties.com
https://www.haussmannproperties.com/
Rue des Sablons, 19 1000 Brussel
02/256.07.77 sablon@engelvoelkers.com
https://www.engelvoelkers.com/
Rue Archimède, 17 1000 Brussel
02/705.07.00 profidi@era.be
https://www.era.be
Sint-Gisleinsstraat, 53 1000 Brussel
02/511.00.52 info@5thcorner.be
http://www.5thcorner.be

Wilt u alle advertenties in Brussel zien? Bepaal uw criteria en vooruit!