CASALINA Real Estate

CASALINA Real Estate – Avenue Cicéron 33 à 1140 Evere

Tel: 02/705.11.10 – Website: voir le site – Stuur een e-mail naar dit agentschap

Openingsuren van CASALINA Real Estate

Informations complémentaires: Momenteel geen informatie beschikbaar

Logo niet beschikbaar !

Dit is uw bedrijf… stuur ons uw logo!

Klanten reviews & beoordelingen via Real Advice en/of Google*

*RealAdvice: Onderzoeksorganisatie voor de Belgische vastgoedsector
* Google Reviews: recensies en beoordelingen verzameld door Google
* Ofwel het gemiddelde van de twee bronnen, ofwel de een of de ander, ofwel geen van beide

SPECIALITEITEN:

Informatie niet beschikbaar

Verkoop en verhuur advertenties van CASALINA Real Estate

De panden te koop aangeboden door CASALINA Real Estate

Hier zijn de laatste verkoopaanbiedingen van het agentschap CASALINA Real Estate gepubliceerd op de websites van onze partners

CASALINA Real Estate heeft op dit moment geen panden te koop.

Alle vastgoed te koop in Evere alle vastgoedmakelaars inbegrepen

De panden te huur aangeboden door CASALINA Real Estate

Hier zijn de laatste verhuuraanbiedingen van het agentschap CASALINA Real Estate gepubliceerd op de websites van onze partners

CASALINA Real Estate heeft op dit moment geen panden te huur.

Alle vastgoed te huur in Evere alle vastgoedmakelaars inbegrepen

Voorstelling van CASALINA Real Estate

We hebben nog geen beschrijving ontvangen van CASALINA Real Estate

SPECIAAL AANBOD

Er zijn op dit moment geen speciale acties bij CASALINA Real Estate

CASALINA Real Estate's BIV-erkende makelaars

De makelaarslijst is in aanbouw, maar zodra deze klaar is, kunt u zien wie er achter CASALINA Real Estate zit. 

De laatste 10 klantenbeoordelingen via Real Advice en/en Google over CASALINA Real Estate

08/12/2023 via Google

De verkoop van onze gezinswoning is van begin tot eind verzorgd! Casalina zorgde ervoor dat aan alle administratieve en wettelijke vereisten werd voldaan. Binnen 2 weken was de woning dankzij een grote online campagne verkocht. Heel erg blij!

07/12/2023 via Google

We hebben onlangs het genoegen gehad om met Casalina, en in het bijzonder met Stamatis Couscouras, om te gaan voor het huren van een appartement in Brussel. Gedurende het hele proces heeft Stamatis blijk gegeven van uitzonderlijke professionaliteit en aandacht. Hij reageerde snel op e-mails, was duidelijk in de communicatie en ongelooflijk behulpzaam bij het begeleiden van ons bij elke stap van de huurovereenkomst, de registratie van nutsvoorzieningen en bezichtigingen van onroerend goed. Zijn efficiënte en klantgerichte aanpak zorgde ervoor dat onze verhuizing soepel en stressvrij verliep. Ik beveel Casalina en Stamatis ten zeerste aan vanwege hun uitstekende service op het gebied van onroerend goed!

24/11/2023 via Google

Goede samenwerking met Stamatis, hij is punctueel, respectvol en zeer vriendelijk richting de diverse stakeholders. Prettig om met deze makelaar samen te werken.

23/11/2023 via Google

Ik wil de heer Stamatis bedanken voor zijn behulpzaamheid en vriendelijkheid tijdens het hele proces van het huren van het appartement. De heer Stamatis Couscouras stond altijd klaar om al onze vragen te beantwoorden. Zeer vriendelijk, zeer beleefd en efficiënt. De communicatie verliep zeer professioneel. Alleen de beste cijfers voor de heer Stamatis en het Casalina-bureau.

15/11/2023 via Google

Agentschap dat mijn droom waar heeft gemaakt! Stamatis Couscouras – uitmuntendheid en professionaliteit vanaf de eerste ontmoeting. Zeer vriendelijk, zeer efficiënt. Ondersteuning tot de laatste stap in het proces. Zonder enige aarzeling ten zeerste aanbevolen.

20/08/2023 via Google

Topbureau, vakbekwaamheid, vriendelijkheid, ze zijn altijd attent en geven goed advies. Ik ben erg blij dat ik voor dit bureau heb gekozen. Ik raad het zonder aarzeling aan. Geweldige ervaring.

06/07/2023 via Google

Zonde als uitzendbureau!!!! Beloof je een huis om eindelijk van de eigenaren te horen wat er al voor de 1e was verkocht en bezoek het, dit geeft mensen geen hoop, gelukkig zijn er andere, serieuzere bureaus, schaam je!!!! Verschillende mensen hebben me gewaarschuwd voor dit bureau, zo ja, dan reageren andere bureaus zelden en laten ze je gewoon hopen dat je je tijd verspilt en sommige verkopers zijn niet eerlijk of oprecht, ze rennen gewoon achter hun kleine commmmm aan Hallo meneer NEE NEE. Ik vergis me niet in het bureau, ik heb het pand zelfs twee keer bezocht!!!! Sint stevens Woluwe het goede om uw bureau te verkopen is jammer en bovendien hebben verschillende mensen me gewaarschuwd dat uw bureau dit al meermaals heeft gedaan gefeliciteerd zou ik zeggen voor uw slechte vrij!!!! de makelaar was Grieks. Ik heb zelfs een antwoord dat hij in opleiding was en dat het de eigenaren zelf waren die zeiden dat hij al voor het bezoek had verkocht!!!!! Ik snap niet waarom we spelen met de kandidaten!!!!

07/06/2023 via Google

Efficiënt en zeer professioneel bureau. Daarnaast beschikbaar om technische vragen te beantwoorden na het einde van de missie.

12/05/2023 via Google

Mijn ervaring met Agence Casalina was uitstekend. Ze zorgde voor de verhuur van mijn woning en enkele jaren later ook voor de verkoop ervan. Alles gekenmerkt door grote professionaliteit. Ik dank in het bijzonder de heer Couscouras voor zijn efficiëntie. Hij verkocht mijn appartement in 10 dagen! Bovendien was hij altijd beschikbaar in elke fase van het dossier. Ik raad dit bureau ten zeerste aan.

12/05/2023 via Google

Mijn ervaring met Casalina Agency was uitstekend. Zij verzorgde de verhuur van mijn eigendom en de verkoop ervan enkele jaren later. Alles doorspekt met grote professionaliteit. Ik dank in het bijzonder de heer Couscouras voor zijn efficiëntie. Hij verkocht mijn appartement in 10 dagen! Bovendien was hij in elke fase van de zaak altijd bereikbaar. Ik raad dit bureau ten zeerste aan.

Selectie van 5 vastgoedmakelaars dichtbij CASALINA Real Estate met zoekertjes

Willy Van Der Meeren, 23 1140 Evere
02/646.61.22 info@pavimmo.be
https://pavimmo.be/
Place Brugmann, 11 1050 Elsene
02/346.33.55 lecobel@lecobel.be
https://www.lecobel-vaneau.be
Tour & Taxis – Havenlaan, 86C 1000 Brussel
02/223.23.23 brussel@dewaele.com
https://www.dewaele.com/nl/
Boulevard Brand Whitlock, 108 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
02/733.00.00 info@bathim.be
https://www.bathim.be
Boulevard de la Woluwe, 62/3 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
02/777.19.11 rent@latouretpetit.be
https://latouretpetit.be

Wilt u alle advertenties in Evere zien? Bepaal uw criteria en vooruit!

Je hebt nog steeds 2 keuzes
#1.MIJN NEST

Ontvang nieuwe panden per e-mail op basis van uw zoekcriteria

#2.BELEGGEN

Vind de exclusieve lijst van vastgoedinvesteringen met een gegarandeerd rendement.